‘We hoeven niet allemaal de ambitie te hebben om een topvrouw te zijn. Maar als die ambitie er wel is, laten we elkaar dan steunen.’ Dat zei Chantal Moelands in onze nieuwste podcast ‘Vrouwen in het bedrijfsleven’. Ervaringen en tips vlogen een half uur lang over de tafel. Niet alleen vanuit Chantal, maar ook van tafelgasten Miriam de Blécourt, partner bij Baker McKenzie en Eerste Kamerlid voor de VVD, en Roos van Dalen, columnist bij MT Sprout en onderzoeker en spreker op het gebied van diversiteit en inclusie.

Onder leiding van Simone van Trier zijn twee belangrijke onderwerpen besproken: sociale structuren binnen bedrijven en sociale patronen tussen mensen waarin ongelijkheid kan plaatsvinden. Benieuwd naar dit gesprek? Wil je weten welke tips genoemd zijn? Luister dan naar de hele aflevering op ons Spotify-kanaal of op Youtube.

Vind tips in onze cursussen
En als we het dan toch over tips hebben, die vind je ook in de cursussen uit het programma ‘Vrouwen in de fiscaliteit’. Vijf cursussen die je helpen om sterker in je schoenen te staan in het bedrijfsleven. Onder andere de eerder uitverkochte cursus ‘De psychologie van overtuigen’ komt hierin terug en snel ook al, op 6 september namelijk!

Bekijk hier alle cursussen en meld je vandaag nog aan!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten