Digitale transformatie en tax technology voor de fiscalist is het eerste RB-programma dat eind vorig jaar beschikbaar kwam rond tax technology. Deniz Yasar BSc RB, werkzaam bij Stellar Tax Advice, zat in de eerste groep deelnemers die op 16 maart het programma afrondden met de afsluitende bootcamp. Hij vertelt over zijn ervaring met het programma.

‘Allereerst vind ik het heel goed dat het RB tax technology op de agenda zet. Het is een onderwerp dat steeds meer speelt en daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Technisch zit het programma schitterend in elkaar en werkte het perfect. De e-learnings hebben een mooie opzet met filmpjes, tests en checks en zijn erg leuk om doorheen te lopen. De bootcamp geeft de mogelijkheid om te zien hoe andere kantoren denken, ook interessant om mee te krijgen.

Of het programma een toegevoegde waarde heeft meegebracht voor ons kantoor, dat weet ik niet. Andere kantoren waren na de afsluitende bootcamp heel blij maar bij Stellar Tax Advice zijn we al best ver met digitalisering. We werken allemaal in de cloud en kijken waar we digitalisering en robotisering nog meer kunnen inzetten. Wellicht was dit programma iets te basic voor mij.

Ik zou het programma graag nog wat praktischer zien, met meer focus voor bijvoorbeeld databescherming. Dat is een van de onderdelen uit het programma dat van mij meer aandacht mag krijgen. Het is namelijk een onderwerp dat bij kantoren en hun klanten heel erg speelt op het moment en wat in de praktijk dus direct toepasbaar is. Met een nieuw programma is het natuurlijk altijd even uitproberen wat werkt en wat niet. Voor de volgende groepen is die praktische toepasbaarheid wellicht al meer verwerkt in het programma.’

Is je interesse gewekt? Bestel het programma hier.

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten