Misschien ken je het wel… Je begeleidt een onderneming voor de inkomstenbelasting bij de inbreng van zijn onderneming in een bv. Dat kan best wat uitdagingen met zich mee brengen, maar daar zijn handige tools voor! Denk aan een schema over de terugwerkende kracht bij inbreng, een sjabloon voor een inbrengbeschrijving of schema’s met de fiscale faciliteiten voor IB en OVB. Maar er is meer mogelijk!

Je leert het tijdens de cursus Inbreng van een IB-onderneming in een bv inclusief de rekentechniek – verdieping! Meld je aan voor 15 mei in Van der Valk Akersloot of 24 mei in Van der Valk Zwolle. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar, dus wees er snel bij.

En dan nog een cursus alert! Een directeur-grootaandeelhouder (dga) heeft een bijzondere fiscale positie: hij of zij is ondernemer, aandeelhouder én werknemer. De dga drijft zijn onderneming in de bv. Het is echter mogelijk om de bv als verlengstuk van privéactiviteiten te gebruiken. Actuele kennis over de fiscale positie van de dga is essentieel voor een goed advies aan jouw klanten. Laat je daarom bijpraten tijdens de cursus DGA in de loonheffingen op 17 mei in Van der Valk Hotel Vianen.

Er zijn nog plekken beschikbaar voor deze cursussen:

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten