Investeer in je eigen vaardigheden

Als belastingadviseur beland je ongetwijfeld vaak in situaties waarin het aankomt op jouw ‘soft skills’. Bijvoorbeeld in het mailcontact met de klant, het samenwerken met je collega, en jezelf online presenteren. Deze vaardigheden zijn vaak net zo belangrijk als, zo niet belangrijker dan, technische vaardigheden in veel beroepen. Ze dragen bij aan de algehele effectiviteit en het succes op de werkplek. Daarnaast bepalen deze vaardigheden jouw zelfvertrouwen, werkhouding en vitaliteit. Cruciale skills dus!

Om jou als professional op alle vlakken uit te laten blinken, bieden we je in samenwerking met GoodHabitz – na twee succesvolle jaren –  opnieuw een bundel boordevol online trainingen aan. Maar, je hebt ook een keuze uit verschillende assessments waarin je geholpen wordt met persoonlijke ontwikkeling. 

Wij vinden het leuk om te zien dat leden hier enthousiast gebruik van maken! Anke van den Berg is een van de enthousiastelingen over de GoodHabitz-bundel, en deelt haar ervaringen en tips graag met ons:

Ik heb de GoodHabitz-bundel aangeschaft, omdat ik vind dat het goed is om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast zijn er veel trainingen inbegrepen waar je PE-punten voor ontvangt, dus dat is mooi meegenomen. De bundel voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Er wordt een grote diversiteit aan trainingen aangeboden. Deze zijn leuk vormgegeven, zijn kort en praktisch en thuis volgens je eigen planning te volgen. Door de afwisseling van tekst, video’s en quizvragen is het leuk om de trainingen met deze vernieuwende manier van leren te volgen.

Mijn tip voor andere leden is de training ‘Kritisch denken’. Vanuit mijn achtergrond in de filosofie is dat al een interesse van mij, maar de training leert je op een speelse manier je denkfouten te herkennen. Je leert sneller vragen te stellen in bepaalde situaties ten opzichte van je erbij neerleggen dat iets is zoals het is.

Zou ik leden aanraden om de bundel aan te schaffen? Zeker! Het is een leuke, efficiënte en betaalbare manier om je vaardigheden te ontwikkelen en daarmee je PE-punten te halen.

Met dit complete aanbod van GoodHabitz is het mogelijk om verschillende kanten van je vaardigheden bij te schaven. Aan 65 trainingen, van de 143 uit deze bundel, zijn algemene PE-punten gekoppeld. Met deze bundel kun jij dus heel gemakkelijk een groot deel van de algemene PE-punten voor één kalenderjaar behalen. Ons rest dus nog maar één vraag: welke soft skills wil jij de komende tijd ontwikkelen?

Wil jij op een laagdrempelige maar effectieve manier investeren in je eigen vaardigheden? Verkrijg toegang tot de online trainingen en assessments uit deze bundel voor slechts €175,-, neem nog tot en met 31 juli 2024 deel aan diverse vaardigheidstrainingen, en behaal met deze bundel maximaal 15 algemeen PE-punten.

 

 Meer informatie 

 Bekijk de bundel 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten