Als belastingadviseur is het belangrijk om je communicatievaardigheden op topniveau te krijgen én te houden. Communicatie is namelijk de kern van je business. Hoe sterk jouw fiscale kennis ook is, als je jouw adviezen niet goed overgebracht krijgt, word je niet nog een keer geraadpleegd en word je advies al helemaal niet opgevolgd.

Daarom biedt het RB drie onmisbare Artra-cursussen aan die je helpen om jouw communicatievaardigheden op een hoger niveau te krijgen én te houden. Voor beginnende belastingadviseurs raden we de cursus ‘Gesprekstechnieken’ aan. Deze cursus werkt aan een solide communicatiebasis. Heb je deze gevolgd of draai je al wat langer mee en bezit je deze basiskennis al? Dan kun je door met de verdiepende cursussen ‘Adviesvaardigheden’ en ‘Onderhandelen met impact’. Beide cursussen focussen zich op een aparte skillset, de één net zo belangrijk als de andere overigens. Ons advies is dus om deze allebei te volgen. Wil je ook je basisvaardigheden versterken? Dan kan je ze natuurlijk ook alle drie volgen.

De cursussen worden opvolgend aangeboden, dus je kunt ze ook meteen in de juiste volgorde afnemen. Kijk snel op onze website en claim jouw plek!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten