Nog een paar dagen en dan is het 17 september: Prinsjesdag! Dé dinsdag waar alle fiscalisten jaarlijks naar uitkijken. En net als voorgaande jaren heeft het RB rondom Prinsjesdag weer een aantal activiteiten op stapel staan, te starten op Prinsjesdag zelf! 

Borrel en uitzending YouTube
Op dinsdag 17 september 2024 is er een live te volgen RB Prinsjesdag Podcast (vanaf 15.30), waarin Sylvester Schenk, onze fiscaal directeur, onder meer in gesprek gaat met bestuursleden Naud Keulen en Martin Hommersom. Ook diverse gasten van onze Prinsjesdagborrel, waaronder commissieleden, geven een eerste reactie op het Belastingplan 2025. 

Daarna, omstreeks 17.00 uur, komt de specialistische blik op de wetsvoorstellen en het Belastingplan van onze collega’s Dick Roemeling en Arjan Knol van Bureau Vaktechniek. BVT stelt in de weken na Prinsjesdag ook nog een aantal RB Praktijkwijzers op, over de belangrijkste fiscale wijzigingen die op Prinsjesdag bekend worden gemaakt. Ter afsluiting is het woord aan onze voorzitter Vincent de Jong en algemeen directeur Ralph Rijnders

Actueler en sneller kan bijna niet, dus zorg dat je er met Prinsjesdag bij bent live op het RB-kantoor of: online via ons YouTube kanaal. *Eenmaal op ons kanaal klik je 17 september op de knop ‘live’.

 

 

Cursus Prof. Edwin Heithuis
Twee weken later, op 1 oktober 2024, volgt prof. dr. mr. Edwin Heithuis met de Rijksbegroting 2025. Een jaarlijks terugkerende favoriet. Locatie: Van der Valk Vianen, tussen 15.00 en 18.00 uur.

 Bekijk cursus 

Praktijkwebinar Bureau Vaktechniek
Op 21 oktober 2024 is de beurt aan onze eigen fiscalisten met het (gratis voor leden) ‘Praktijkwebinar BVT Belastingplannen 2025’. Gedurende twee uur nemen ze jou mee in een aantal, voor het mkb, belangrijke onderwerpen.

 Webinar BVT 

Webinar Eindejaarstips 
Uiteindelijk sluit mr. dr. Chris Dijkstra in november af met de Eindejaarstips. Dit is een online webinar van twee uur, op 11 november 2024. 

 Eindejaarstips – webinar 

Bijeenkomst Eindejaarstips Vianen
Er is ook een fysieke cursus Eindejaarstips op 11 en 12 november 2024. Locatie: Van der Valk Vianen (16.00 – 21.00 uur).

 Eindejaarstips – bijeenkomsten 

 

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten