Het RB wil het cursusaanbod breed en actueel houden en daarmee bijdragen aan de kwaliteit van jouw dienstverlening. Het aanbod is daarom uitgebreid met 9 vaardigheidscursussen. Hiermee scherp jij je vaardigheden aan en breid je je eigen ‘toolbox’ aan kennis en kunde verder uit.

Grip op verzuim

Alle (financiële) dienstverleners willen medewerkers gezond aan boord houden. Dit vraagt om gerichte aandacht door jou als leidinggevende of manager. Hoe kan jij het verzuim binnen jouw organisatie beïnvloeden, hoe voer je een verzuimgesprek, en welke wet- en regelgeving komt hierbij om de hoek kijken? Je leert het in de cursus ‘Grip op verzuim’ op maandag 2 oktober bij Van der Valk Vianen.

Meld je aan!

Wervend vacatureteksten schrijven

De krapte op de arbeidsmarkt is nog niet voorbij. De vaardigheid om een potentiële kandidaat te kunnen werven, is dus cruciaal. Tijdens deze training leer je hoe je een aantrekkelijke vacaturetekst schrijft waarmee je de ideale kandidaat werft. De cursus vindt plaats op donderdag 12 oktober bij Van der Valk Dordrecht.

Meld je aan!

Professioneel presenteren

Als financieel expert moet je een goed en begrijpelijk verhaal kunnen vertellen. Tijdens de training word je geleerd hoe je de klant echt raakt en informeert met jouw verhaal, en leer je hoe je je aansluit bij diens belevingswereld. De training vindt plaats op dinsdag 31 oktober bij Van der Valk Zwolle.

Meld je aan!

Gesprekstechnieken

Hoe houd jij als adviseur grip op gesprekken met, soms wel mondige, klanten? Het onder de knie hebben van diverse gesprekstechnieken om weerstand om te buigen naar kansen is belangrijk voor jou als adviseur. Deze training geeft jou de handvatten om een effectief gesprek te voeren met elk type klant. De cursus vindt plaats op dinsdag 7 november bij Van der Valk Vianen.

Meld je aan!

Functionerings- en beoordelingsgesprekken

Goed functionerend personeel begint bij heldere doelen en begeleiding. Dit is de rol voor de teamleider of de manager en de betrokken medewerker. In deze training krijgen de leidinggevenden handvatten om performance management vorm te geven. Hierna weet jij hoe je een gesprekscyclus in moet richten. De cursus vindt plaats op woensdag 22 november bij Van der Valk Vianen.

Meld je aan!

Zakelijk schrijven

Het geven van een goed en gedegen financieel advies wordt vaak ondersteund door het sturen van een mail. Het schrijven van een zakelijke en vooral heldere mail vraagt om zeer goede schrijfvaardigheden. Dit leer je allemaal in deze cursus! De cursus vindt plaats op dinsdag 28 november bij Van der Valk Vianen.

Meld je aan!

Effectief verkoopgesprekken voeren

Het is belangrijk om jezelf en jouw organisatie op zijn best te profileren en positioneren tijdens een verkoopgesprek. Geen gladde praatjes, maar een gedegen en goed onderbouwd verhaal. Hoe geef je zo’n effectief verkoopgesprek goed vorm? De cursus vindt plaats op vrijdag 8 december bij Van der Valk Vianen.

Meld je aan!

Loonkosten lezen en het lezen van loonstroken

Een van de deelgebieden waarop je als financieel expert je op richt, is de loonadministratie. Gedurende deze interactieve cursus leer je zelfstandig loonstroken te lezen, te interpreteren en foutloze loonberekeningen uit te voeren. De cursus vindt plaats op donderdag 14 december bij Van der Valk Dordrecht.

Meld je aan!

Relatiebeheer

Het opbouwen van een band met nieuwe opdrachtgevers kost tijd en energie, dus besteed gericht aandacht aan jouw klantenbestand. Hoe doe je dat en welke gesprekken moet je hiervoor inzetten? Je leert het in de cursus ‘Relatiebeheer’ op dinsdag 19 december bij Van der Valk Vianen.

Meld je aan!

Deel dit nieuwsbericht

Recente nieuwsberichten